Global Game Jam @ C-Mine: 24-25-26 januari 2014

Posted on Tuesday November 12th 2013 at 10:09

Elk jaar gaan duizenden mensen over heel de wereld samen 48 uur lang games maken. Dit jaar kan dat ook in Cmine Crib in Genk. De volgende Global Game Jam gaat door op 24-26 januari 2014. Iedereen is welkom om deel te nemen aan het grootste game creatie event in de wereld!

Voorafgaand aan de Global Game Jam organiseren we in Genk ook een exclusieve GGJ Workshop met een aantal interessante sprekers! (Let op: apart inschrijven!)

Waar:
Cmine Crib (Cmine 12, 3600 Genk).

Wanneer:
Vrijdag 24 januari:
- Welkom Workshop 9.00u (einde voorzien rond 17.00u)
- Welkom GGJ Weekend 15.00u
- Start GGJ Weekend 17.00u
Zondag 26 januari
- Pitch projecten + prijsuitreiking 17.00u
- Einde GGJ Weekend 18.00u

Een gedetailleerde planning van beide events zal binnenkort beschikbaar gemaakt worden.

Deelnemen:
Wij voorzien een werkruimte en slaapplaatsen voor 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Wil jij deel uitmaken van de eerste Limburgse Global Game Jam, schrijf je dan snel in via deze link:
Inschrijven workshop: http://ggjworkshop.eventbrite.nl/
Inschrijven GGJ Weekend: https://ggjgenk.eventbrite.nl

Ontbijt en middagmaal zullen voorzien worden door de organisatie. Avondeten kan goedkoop via horeca in de buurt (Vennestraat), die het event ondersteunen. Een lijst van horeca-zaken zal voorzien worden tijdens het event. De douches van de Cmine Crib zullen tijdens het event gratis te gebruiken zijn, zodat iedereen 48 uur fris aan het werk kan blijven.
Deelnemers voorzien zelf een PC, laptop of ander werkmateriaal om mee te werken tijdens het event en doen dat op eigen verantwoordelijkheid.
Binnenkort meer info op onze Facebook pagina.

Partners
Deze eerste Limburgse Global Game Jam wordt mede mogelijk gemaakt door Cmine Crib, Microsoft Innovation Center, Groovy Dino, LuGus Studios en Stad Genk.

Wil jij dit event mee ondersteunen en partner worden van Global Game Jam Genk, neem dan contact op met Jochen Derwae via jochen@groovydino.com

Binnenkort meer informatie!
Facebook:  https://www.facebook.com/pages/Global-Game-Jam-Genk/1415004992060365

Leave a Reply

RSS Feed