Applied Games in the Low Countries: woensdag 16 oktober

Posted by veerle on Sunday October 13th 2013 at 16:43

Nederland en Vlaanderen bundelen de krachten en bieden een programma voor Opdrachtgevers, Game ontwikkelaars en Kennisinstellingen. Daarnaast zal er gedurende meerdere dagen kunnen worden gegamed tussen Vlaanderen & Nederland. Meer info.

Het programma Games&Business is voor bedrijven en overheden die ge├»nteresseerd zijn applied (toegepaste) games voor hun organisatie. Dit programma is zowel voor organisaties die al kennis hebben over Applied Games en overwegen een opdracht te geven aan een Game ontwikkelaar als voor organisaties die graag meer te weten zouden willen komen over Applied games en zich willen ori├źnteren op wat de toegevoegde waarde voor hen zou kunnen zijn. Games&Innovation biedt een programma voor Kennisinstellingen die graag hun internationale netwerk willen vergroten, meer willen weten over financieringsmogelijkheden en het aangaan van partnerships.

Op de informatiemarkt zullen experts op allerlei gebieden advies kunnen geven aan Opdrachtgevers, Game ontwikkelaars en Kennisinstellingen. Bezoekers kunnen langs de verschillende stands lopen en zich op informele wijze laten informeren.

RSS Feed